Saatos-Penjualan

Saatos-Penjualan

after-sales1

Karya anggota staf kami anu dilatih khusus kaasup instalasi tina mesin sareng garis kami, commissioning sareng ngamimitian tina alat, latihan palanggan personel sareng anu panangan-sisi tina éta lini sareng bantuan salajengna ka konsumén urang iraha jasa kami diperyogikeun.

SHIFENG ngoperasikeun a jaringan sadunya tina lokal agénsi jualan jeung mitra jasa ngamungkinkeun urang nyayogikeun palanggan ka kami kalayan aya bewara pondok nalika aya kajadianana. Kusabab manajemén bagéan cadang anu épéktip urang ogé aya dina posisi pikeun nyayogikeun bagéan cadang dina perhatosan pondok ogé pikeun mesin sareng jalur anu langkung lami.

Salaku panyadia layanan pinuh kalayan sajumlah garis sareng mesin anu nyayogikeun sakumna spéktrum modéren, kami ngadukung palanggan urang sanés ukur salaku padagang, tapi ogé konsultan dina pangaturan operasi atanapi ékspansi atanapi ngarobih deui fasilitas anu tos aya.

Kami mendesain fasilitas produksi anu dioptimalkeun ku dimimitian ku syarat-syarat produksi produksi. Jasa rékayasa alam ieu kalebet ngan ukurkapasitas produksi itungan sareng rarancang logistik jeung aliran bahan, tapi ogé desain ruang panyimpen sareng alat periferal.

Pertimbangan penting di dieu mangrupikeun automation prosés sareng nyiptakeun kalenturan dina produksi pikeun ngamungkinkeun réaksi gancang pikeun syarat sering-sering pasar. Ieu mangrupikeun cara anu pangsaéna pikeun nerapkeun pagelaran anu luhur anu mangrupakeun karakteristik garis sareng mesin kami pikeun mastikeun yén kaluaran maksimal dikirimkeun.